آموزش
آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی Enamad
آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی Enamad
آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی Enamad
تجارت الکترونیک به یکی از پررونقترین روشهای کسبوکار حال حاضر تبدیل شده است. کار در طراحی وب سایت ها و کسب ثروت نیاز به جلب اعتماد از سوی کاربران اینترنتی دارد. درواقع زمانی که یک فروشگاه آنلاین راهاندازی میشود، نیاز به بازدیدکننده و مشتری دارد.
آنچه مهم است تمامی بازدیدکنندهها به مشتریان فروشگاه تبدیل نمیشوند. چراکه ممکن است برخی از آنها نسبت به عملکرد سایت اطمینان کافی را نداشته باشند. بنابراین باید در طراحی سایت یک نماد اعتماد الکترونیکی یا مشخصه برای جلب اعتماد بازدیدکننده وجود داشته باشد. برای این مشکل، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی که وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران راهحل اندیشیده شده و برای وب سایت هایی که فعالیت آنها مجاز و قانونی است، نماد اعتماد الکترونیکی (enamad) صادر میشود.
این نماد علاوه بر اینکه میتواند اطمینان و اعتماد را در میان كاربران خدمات الكترونیكی افزایش دهد، به رونق تجارت الکترونیکی و کسبوکارهای آنلاین نیز کمک زیادی میکند. درواقع هدف اصلی نماد اعتماد الکترونیکی، قانونمند كردن و چارچوب دهی به فعالیت کسبوکارهای اینترنتی است.
آیا درباره تاثیر طرح صیانت بر کسب و کارهای اینترنتی اطلاعاتی دارید؟ کلیک کنید.
مزایای نماد اعتماد الکترونیکی Enamad
بهطورکلی مزایای نماد اعتماد الکترونیکی را میتوان بهصورت زیر موردبحث و بررسی قرارداد:
-
شناسایی مالکان کسبوکار اینترنتی
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی زمانی نماد اعتماد الکترونیکی را به وبسایت ی ارائه میدهد که تمامی مدارک و مشخصات فردی و همچنین آدرس محل سکونت فرد را دریافت کرده باشد. بنابراین وجود این نماد در وب سایت به معنا صحت و درستی اطلاعات شخصی مدیریت سایت میباشد و درصورتیکه مشکلی در ارائه خدمات رخ دهد، مشتریان میتوانند بهراحتی به مدیریت دسترسی داشته باشند.
-
صحت کالاها و خدمات وب سایت در تجارت الکترونیک
یک طراحی وب سایت برای اخذ نماد اعتماد الکترونیکی باید مدارکی دال بر صحت و درستی کالاها و خدمات خود را برای مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارائه دهد. کارشناسان مربوطه نیز با بررسی مدارک و اسناد موجود، نماد اعتماد الکترونیکی را برای یک سایت ارائه میدهند. به همین دلیل وجود نماد دال بر سقم و صحت خدمات و کالاهای وب سایت است.
-
گارانتی محصولات
کاربران با مشاهده نماد اعتماد الکترونیکی به وب سایت اعتماد پیدا میکنند. چراکه وجود نماد را ضامن و گارانتی محصولات و کالاها دانسته و اطمینان دارند که اگر در ارائه محصولات و یا خدمات مشکلی وجود داشته باشد، یک مرکز پاسخگو وجود دارد. همچنین مشتریان با اعتماد کامل نسبت به واضح بودن روند پس فرستادن كالا و بازپسگیری پول، خرید خود را انجام میدهند.
-
حفظ اطلاعات شخصی کاربران
زمانی که یک طراحی سایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی است، به این معناست که سایت از سوی یک مرجع تحت نظارت میباشد. همچنین امنیت طراحی سایت توسط یك موسسه و مركز ملی اعتماد تایید و در صورت خطا و اشتباه از سوی این ارگان توبیخ میشود. همچنین وبسایت هایی که از این نماد برخوردار هستند، تمامی جوانب امنیتی را رعایت کردهاند. بنابراین اطلاعات شخصی و همچنین بانکی مشتریان در زمان خرید محفوظ میماند.
درباره روش های کسب درآمد اینترنتی بیشتر بخوانید.
چگونگی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
نماد اعتماد الکترونیکی پس از طی شدن مراحل خاصی به سایتهای مختلف تعلق میگیرد و یک سال اعتبار دارد. پس از گذشت این مدت، صاحبان سایتها باید برای تمدید این مدت از طریق وزارت صمت اقدام کنند. برای این دریافت این نماد مدارکی نیاز است که از قرار زیر هستند:
- اگر یک شخص حقیقی متقاضی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی باشد؛ باید تصویر مجوز فعالیت خود را تحویل داده و یک تعهدنامه را ارائه دهد.
- اگر شخص حقوقی برای این کار تقاضا دهد؛ باید تصویر آگهی روزنامه رسمی، تصویر اصل اساسنامه و آگهی آخرین تغییرات آدرس را برای دریافت نماد اعتماد ارائه دهد. همچنین آگهی آخرین تغییرات اسامی هیئتمدیره و موضوع فعالیت شرکت، تعهدنامه مخصوص اشخاص حقوقی و تصویر پروانه یا مجوز فعالیت، برای انجام این کار موردنیاز است.
- متقاضیان دولتی نیز باید نامه درخواست خود را بر روی برگهای با سربرگ اختصاصی سازمان و امضای مقام مسئول ارائه دهند.
برای دریافت این نماد باید ابتدا به سایت نماد اعتماد الکترونیکی کسبوکارهای اینترنتی مراجعه کرده و روی درخواست نماد اعتماد کلیک کنید. پیش از این کار باید در این سایت ثبت نام کرده و شناسه کاربری و رمز عبوری را دریافت نمایید. پس از کلیک بر روی دکمه درخواست، وارد صفحهای خواهید شد که باید مشخصات هویتی، اطلاعات مربوط به محل سکونت و اطلاعات تماس خود را وارد کرده و تایید کنید.
حال وارد صفحه بارگذاری مدارک خواهید شد؛ در این صفحه باید اسکن صفحه اول شناسنامه، عکس پرسنلی و کارت پایان خدمت برای آقایان را بارگذاری کنید. البته دقت کنید که از این میان تنها بارگذاری مدارک هویتی اجباری بوده و دیگر موارد را میتوانید به اختیار خود انجام ندهید.
حال باید برای تایید اطلاعات تماس، یک پیامک را به شماره اعلامشده ارسال کرده و یا با یک شماره مشخص تماس بگیرید. حال باید بر روی گزینه افزودن کسبوکار کلیک کنید تا فرمی بر روی صفحه ظاهر شود. در این فرم باید اطلاعات مربوط به وب سایت و تجارت خود را مانند آدرس دامنه، نام کسبوکار به فارسی و انگلیسی، اطلاعات تماس و آدرس را وارد کنید.
پس از تکمیل کردن این فرم وارد قسمت مدیریت کسبوکار شده و باید فرمی را پر کنید که بهمنزله تایید فنی خواهد بود. با پر کردن این فرم، یک کد تایید به شماره شما پیامک خواهد شد که باید آن را وارد وب سایت کنید. درنهایت با پر کردن فرم نظرسنجی، به مرحله بررسی چکلیست الزامات دریافت نماد اعتماد الکترونیکی خواهید رسید. این چکلیست درواقع فهرست تنظیماتی است که باید در مدیریت وبسایت خود انجام دهید.
تا اینجای کار مربوط به انجام مراحل بهصورت اینترنتی بود؛ اما برای تکمیل این کار، باید منتظر تایید نهایی درخواست خود بمانید. پس از دریافت پیام تایید، باید مدارک خود را به آدرس پستی که در سایت وجود دارد؛ ارسال کنید. این مدارک باید همراه با فرم تعهدنامه امضاشده و کپی برابر اصل همه مدارک به آدرس موردنظر پست شوند.
برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک، چه مواردی موردبررسی قرار میگیرند؟
زمانی که شما در وبسایت نماد اعتماد الکترونیکی ثبت نام کرده و دامنه سایت خود را وارد میکنید؛ کارشناسان وب سایت شما را از سه جهت موردبررسی قرار میدهند که عبارتاند از:
- محتوای وب سایت و تناسب آن با فضای کسبوکار
- فرایند فروش و ثبت سفارش
- استاندارد صفحات وبسایت
پس از این بررسیها، یک چکلیست به شما داده میشود که باید بر طبق آن تنظیمات وبسایت خود را برای رسیدن به استانداردها تغییر دهید. برای مثال باید برای کارشناس محرز شود که کالاهای عرضهشده در فروشگاه، شیوههای بازاریابی و تبلیغات موجود در وبسایت، همگی با قوانین همخوانی داشته و مغایرتی میان آنها و موضوع کسبوکار شما وجود ندارد.
دریافت نماد اعتماد الکترونیکی بهصورت رایگان انجام میشود؛ اما فرایندهایی مانند تایید آدرس، اطلاعات تماس و بررسی وبسایت نیازمند پرداخت هزینه هستند که باید به پیمانکار مورد تایید مرکز پرداخت شود.
- 185
- 0
نظرات کاربران (0)