7

7 راه ایمن سازی وب سایت به صورت رایگان در سال 2024

7 راه ایمن سازی وب سایت به صورت رایگان در سال 2024

تاریخ انتشار خبر : 1403 مرداد 30

7 راه ایمن سازی وب سایت به صورت رایگان در سال 2024

ایمن‌سازی یک وب سایت، برای محافظت از داده‌ها و همچنین اطلاعات حساس مشتریان، بسیار اهمیت دارد. انجام یکسری اقدامات پیشگیرانه برای محافظت از سایت، در زمان و هزینه شما صرفه‌جویی کرده و از اعتبار برندتان محافظت می‌کند.

در سال‌های اخیر، حملات و تهدیدات امنیت سایبری افزایش یافته‌اند. از این رو، حفظ امنیت وب سایت شما بیش از پیش مهم تلقی می‌شود. این موضوع در مورد وب سایت‌های تجارت الکترونیک که تراکنش‌های آنلاین دارند و همچنین وب‌سایت‌های روی پلتفرم‌های بسیار محبوب مانند وردپرس، حیاتی‌تر است.

راهکارهای رایگان ایمن سازی وب سایت در سال 2024

شما برای ایمن‌سازی وب سایت خود در برابر هکرها، به اقدامات امنیتی پیشگیرانه نیاز دارید. در این مطلب از شرکت طراحی سایت ایده پویا، هفت روش مختلف را بررسی خواهیم کرد تا به صورت رایگان بتوانید وب‌سایت خود را ایمن کنید. ما همه‌چیز، از ابزار رایگان گرفته تا بهترین شیوه‌ها و تاکتیک‌ها را برای محافظت از وب‌سایت معرفی می‌کنیم.

 

1-    یک گواهی SSL نصب کنید.

SSL که به عنوان لایه سوکت‌های امن نیز شناخته می‌شود، پروتکلی است که یک پیوند رمزگذاری‌شده بین یک وب‌سرور و یک مرورگر وب را ایجاد می‌کند. این جمله بدان معناست که تمام داده‌های رد و بدل‌شده بین بازدید‌کننده و وب‌سایت، ایمن خواهند بود.

داشتن گواهینامه SSL برای وب‌سایت وردپرس شما یک امر ضروری است. به ویژه اگر یک فروشگاه تجارت الکترونیک داشته باشید، گواهی SSL به محافظت از اطلاعات حساس پرداخت مشتریان شما کمک می‌کند.

خوشبختانه برای ایمن‌سازی وب‌سایت با SSL، نیاز به هیچ دانش فنی نیست. شما به راحتی می‌توانید گواهی SSL را از یک ارائه‌دهنده میزبانی، ثبت‌کننده دامنه یا مرجع گواهی (CA) با قیمت‌های متفاوت و بعضا رایگان، دریافت کنید.

بسیاری از شرکت‌های هاستینگ، این گواهی را به صورت رایگان و در بسته‌های هاست خود ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، در صورتی که وب‌سایت خود را در HubSpots Content Hub میزبانی می‌کنید، این امکان برای شما وجود دارد تا محتوا و داده‌های سرنخ خود را با یک SSL استاندارد رایگان، ایمن نمایید.

اگر ارائه‌دهنده هاست شما چنین خدماتی ارائه نمی‌دهد، گواهی SSL را به صورت رایگان از‌CA هایی مانند Lets Encrypt  دریافت کنید.

 

2-   سایت خود را به طور منظم به‌روز کنید.

نرم‌افزارهای قدیمی ممکن است وب‌سایت شما را در معرض خطر ویروس‌ها، حملات سایبری و سایر مسائل امنیتی قرار دهند. برای جلوگیری از این مشکلات، توصیه می‌شود وب‌سایت خود را همواره به‌روز نگه دارید. این به‌روزرسانی‌ها معمولا حاوی وصله‌های امنیتی توسعه‌دهندگان هستند و تهیه آن‌ها در اسرع وقت بسیار ضروری است.

در صورتی که از وردپرس استفاده می‌کنید، بسیاری از ارائه‌دهندگان هاست، میزبانی مدیریت‌شده را پیشنهاد می‌دهند که از به‌روز‌رسانی‌های شما مراقبت می‌کند. شما برای هسته، تم‌ها و افزونه‌های وردپرس می‌توانید، یک گزینه داخلی از وردپرس را انتخاب کنید تا به‌روز‌رسانی خودکار فعال شود.

نحوه فعال کردن به‌روز‌رسانی خودکار در وردپرس

برای فعال کردن به‌روز‌رسانی خودکار برای نرم‌افزار اصلی وردپرس خود، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله 1: به Dashboard > Updates بروید.

مرحله 2:  روی لینک Enable automatic updates for all new versions وردپرس کلیک کنید.

جهت فعال کردن به‌روزرسانی خودکار افزونه‌های وردپرس، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله 1: به Dashboard  > Plugins  > Installed Plugins  بروید.

مرحله 2:  در اینجا تمام افزونه‌هایی که تا کنون نصب کرده‌اید را مشاهده خواهید کرد.

مرحله 3: روی پیوند Enable auto-updates   در کنار هر افزونه کلیک کنید.

به طور مشابه، برای فعال کردن به‌روز‌رسانی خودکار برای پوسته وردپرس خود، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله 1: به Dashboard  > Appearance  > Themes  بروید.

مرحله 2:  یک موضوع را انتخاب کنید (اگر چندین تم روی وب‌سایت خود نصب کرده‌اید، همه آن‌ها باید به‌روز شوند).

مرحله 3: اکنون روی پیوندی که به عنوان فعال کردن خودکار به‌روز‌رسانی ظاهر می‌شود، کلیک کنید.

پیش از نصب یا ادغام هرگونه برنامه افزودنی یا سرویس شخص ثالث، مراقب باشید. قبل از انجام این کار، بررسی‌ها یا مجوز توسعه‌دهنده را چک کنید. در غیر این صورت، خطر نصب یک افزونه یا مولفه آسیب‌پذیر در سایت شما وجود دارد. 

 

3-  از رمزهای عبور قوی استفاده کنید.

استفاده از رمزهای عبور ساده مانند کلمات رایج، دنباله اعداد، نام شما یا نام وب سایت شما، راهی برای دعوت هکرها به خانه شماست. این نوع پسوردها هک کردن وب سایت شما را آسان می‌کند.

یک راه ساده و رایگان برای پیشگیری از این مشکل، استفاده از رمزهای عبور قدرتمند است. برخی از رمزهای عبور قدرتمند عبارتند از:

·        ترکیبی از حروف الفبا و اعداد

·        ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ

·        شخصیت های خاص

اگر نمی‌توانید یک رمز عبور قوی پیدا کنید، از مرورگر خود کمک بگیرید تا رمز عبور را به شما پیشنهاد دهد.

یا اینکه از یک مدیر رمز عبور رایگان مانند Dashlane  برای کنترل رمزهای عبور خود در دسکتاپ، لپ‌تاپ و دستگاه‌های تلفن همراه‌تان استفاده کنید.

احراز هویت دو مرحله‌ای را اضافه کنید.

احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) یک لایه امنیتی برای تقویت ایمنی وب‌سایت شماست. احراز هویت دو مرحله‌ای با دو نوع ساختار متفاوت کار می‌کند تا از دسترسی یک هکر مخرب به وب‌سایت شما جلوگیری شود.

لایه امنیتی، رمز عبور شما را با یک کد متنی، تشخیص چهره یا شبکیه چشم و یا با اثر انگشت شما، به عنوان یک پازل دو طرفه اتصال می‌دهد. اثر انگشت یا شبکیه چشم شما می‌تواند از طریق اسکنر روی دستگاه تلفن همراه شما ثبت شود.

هر کس که سعی دارد وارد وب‌سایت شما شود، باید هر دو پازل را حل کند. لازم به توضیح است که احراز هویت دو مرحله‌ای یک سیستم بی‌عیب و نقص نیست، اما امنیت وب‌سایت را بهبود می‌بخشد.

شما می توانید 2FA را به صورت رایگان برای تعداد محدودی از کاربران با ارائه‌دهندگانی مانند DUO در سایت خود راه اندازی کنید.

 

4-   به طور منظم از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

با اینکه ایجاد پشتیبان‌گیری معمول از وب‌سایت شما، یک رویکرد پیشگیرانه برای امنیت وب‌سایت نیست. اما در موارد حملات مخرب، خرابی سخت‌افزار یا مشکلات طبیعی، ضروری است. داشتن یک نسخه پشتیبان از سایت شما به این معنی است که می‌توان آن را در کمترین زمان بازگردانی کرد. توجه داشته باشید، بدون پشتیبان، خطر از دست دادن تمام داده‌ها، سفارشی‌سازی‌ها و تنظیمات وجود خواهد داشت.

شما همچنین می‌توانید از فایل‌های اصلی، رسانه‌ها، محتوای غیر‌رسانه‌ای و پایگاه‌های اطلاعاتی وب‌سایت خود نیز نسخه پشتیبان تهیه کنید. پشتیبان‌گیری در زمان، هزینه و تلاش مورد نیاز برای مقابله با از دست دادن داده‌ها صرفه‌جویی می‌کند. شما می‌توانید این کار را به صورت دستی و با استفاده از ابزارهای مخصوص انجام دهید یا به ارائه‌دهنده هاست خود تکیه کنید.

 اکثر ابزارها و ارائه‌دهندگان میزبانی، این امکان را به شما می‌دهند تا پشتیبان‌گیری را برنامه‌ریزی و خودکار کنید. به عنوان مثال، Nexcess شامل پشتیبان‌گیری 30 روزه در تمام برنامه‌های میزبانی مدیریت‌شده وردپرس است.

بیشتر بخوانید: خدمات پشتیبانی و نگهداری سایت

برای یک وب سایت کوچک می‌توانید، یک طرح پشتیبان از ارائه‌دهنده هاست خود انتخاب کنید. برخی از آن‌ها به صورت رایگان یا با هزینه‌ای اندک، پشتیبان‌گیری خودکار داده‌ها را برای وب‌سایت‌ها ارائه می‌کنند. از طرف دیگر، یک وب‌سایت بزرگ و پیچیده، به فضای ذخیره‌سازی زیادی برای ذخیره داده‌های پشتیبان نیاز دارد. برای چنین وب‌سایت‌هایی، فضای ذخیره‌سازی ابری را خریداری کنید تا در هر زمان و هر مکان به داده‌های خود دسترسی داشته باشید.

 

5-   کارکنان خود را آموزش دهید.

حتی شرکت‌های برتر امنیت سایبری نیز ممکن است توسط هکرهای هوشمند فریب بخورند. با این حال، گاهی اوقات مقصر در میان کارکنان آموزش‌ندیده پیدا می‌شود. کارمندان شما ممکن است در زمینه کاری خود بهترین باشند، اما مرتکب اشتباهاتی شوند که دروازه‌ها را برای حملات و ویروس‌ها باز می‌کند.

برای جلوگیری از این چنین اشتباهاتی، لازم است به کارمندان خود آموزش دهید که مراقب فعالیت‌های مشکوک باشند. همچنین روی پیوندها یا ایمیل‌های مشکوک از فرستندگان ناشناس کلیک نکنند. حملات فیشینگ به ویژه می‌تواند باعث شود تا کارمندان به داده‌های حساس مانند آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن، داده‌های ورود و اطلاعات اعتبار/ بدهی دسترسی غیرمجاز بدهند. یک برنامه آموزشی آگاهی از امنیت سایبری را در سازمان خود اجرا کنید تا اعضای تیم یاد بگیریند چگونه می‌توانند از داده‌های شرکت و مشتریان آن محافظت کنند.

شرکت طراحی سایت حرفه ای

5-   اسکن، اسکن، اسکن.

اسکن منظم سایت شما کمک می‌کند تا هر گونه مشکل یا تهدیدی را قبل از اینکه به تجربه کاربری بازدیدکننده یا شهرت برند شما آسیبی وارد شود، شناسایی کنید. چندین سرویس رایگان اسکن بدافزار وب‌سایت موجود است. از جمله:

  • ·        اسکنر وب‌سایت رایگان SiteLock
  • ·        Quttera
  • ·        Astra Security
  • ·        نگهبانی سایت
  • ·        ویروس توتال
  • ·        MalCare

شما علاوه بر انتخاب یک نرم‌افزار امنیتی مستقل، پلاگین، افزونه یا شرکت، می‌توانید یک شرکت میزبانی را انتخاب کنید که خدمات اسکن بدافزار و ویروس را برای مشتریان خود ارائه می‌دهد. این مورد برای وب‌سایت‌های غیر‌تجارت الکترونیک که تراکنش‌های مالی را از طریق وب‌سایت انجام نمی‌دهند، بهترین است.

Namecheap  وHostwinds  ارائه‌دهندگان میزبان ایده‌آل برای انواع برنامه‌های وب هستند، زیرا یک اسکنر داخلی برای فعالیت‌های مخرب دارند. WPX وWP Engine  نیز، برای وب‌سایت‌های وردپرس عالی هستند.

 

7-    از ابزارهای امنیتی استفاده کنید.

شما همچنین می‌توانید با استفاده از ابزارهای رایگان، وبسایت خود را ایمن کنید. در زیر برخی از ضروری‌ترین ابزارهای امنیتی که در دسترس هستند و طرح های رایگان و ممتاز را ارائه می‌دهند، آورده شده است.

Sucuri

Sucuri  یک شرکت امنیت سایبری است و می‌تواند به شما کمک کند تا وب‌سایت خود را در برابر چندین مشکل امنیتی مهم مانند بدافزار، نرم افزارهای جاسوسی، تروجان، حمله انکار سرویس و هکرها ایمن نگه دارید.

SiteGround Security 

SiteGround Security  یک افزونه امنیتی رایگان برای وردپرس است و دارای ویژگی‌های امنیتی برتر برای محافظت از وب‌سایت‌های شماست. کاربران می‌توانند از ابزارها و ویژگی‌هایی لذت ببرند که از حملات brute-force، ورود به سیستم به خطر‌افتاده، لو رفتن داده‌ها، بدافزارها و موارد دیگر جلوگیری می‌کند. نصب و راه‌اندازی این افزونه آسان و با نظارت جامع و گزارش‌های امنیتی هفتگی همراه است.

Qualys

Qualys  نیز یک شرکت امنیت سایبری است که علاوه بر فراهم کردن امنیت برنامه‌ها و سرورهای مبتنی بر ابر، به شما در شناسایی طیف گسترده‌ای از خطرات امنیتی و محافظت از برنامه وب و سرورهای IT کمک می‌کند.

UpGuard

UpGuard  یکی دیگر از شرکت‌های امنیت شبکه است که در تامین امنیت داده‌های حساس از سازمان‌ها تخصص دارد. UpGuard خدماتی از قبیل مدیریت ریسک شخص ثالث، مدیریت سطح حمله و امنیت مدیریتشده را ارائه می‌دهد. برای جلوگیری از فاش شدن داده‌ها، داده‌های دریافتی از فروشنده شما یا هر طرف دیگر را نظارت می‌کند.

Detectify

Detectify  خدماتی مشابه با UpGuard ارائه می‌دهد. Detectify  یک ناظر بر خطرات هوش مصنوعی است و وب‌سایت شما را برای یافتن هر یک از دو هزار مورد امنیتی به علاوه در معرض حملات مخرب، بازرسی می‌کند.

ImmuniWeb

ImmuniWeb  یک شرکت امنیتی سوئیسی است که با یادگیری ماشین و فناوری هوش مصنوعی، برای ردیابی فعالیت‌های مخرب یا آسیب‌پذیری برنامه‌های مبتنی بر SaaS استفاده می‌کند. ImmuniWeb با استفاده از استانداردهای زیادی  مانند PCI، DSS  و GDPR، هدرهای HTTP، ضعف و اختلال  کتابخانه  front-end و یک تست CMS خاص برای سایت‌های وردپرس و دروپال، یک وب‌سایت را مورد بررسی قرار می‌دهد.

چک لیستی برای ایمن‌سازی بیشتر وب سایت شما

اگر شما یک وب‌سایت مبتنی بر محتوا، وب‌سایت تجارت الکترونیک یا سایت عضویت در  HubSpot، WordPress، Magento، Drupal، WooCommerce، Craft CMS، OroCRM، Sylius  یا ExpressionEngine  دارید، ایمن‌سازی برای وب‌سایت شما بسیار مهم است.

به منظور ایمن‌سازی وب‌سایت خود به صورت رایگان، به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • یک گواهی SSL نصب کنید.
  • وب‌سایت خود را به طور منظم به‌روز کنید یا به‌روز‌رسانی‌های خودکار را از ارائه‌دهنده هاست خود یا یک افزونه شخص ثالث فعال نمایید.
  • از رمزهای عبور قوی استفاده کنید و از کارمندان خود نیز بخواهید این کار را انجام دهند.
  • پشتیبان‌گیری منظم ایجاد کنید یا از خدمات پشتیبان‌گیری خودکار ارائه‌شده توسط ارائه‌دهنده هاست خود یا یک افزونه شخص ثالث استفاده نمایید.
  • سطح آگاهی کارکنان خود را برای مقابله و جلوگیری از حملات فیشینگ و سایر حملات سایبری ارتقا دهید.
  • از نرم‌افزار ضد‌بدافزار استفاده کنید که در چندین پلن هاست نیز تعبیه شده است.
  • از ابزارهای امنیتی رایگان استفاده کنید.
  • 26
  • 0
نظرات کاربران (0)
ثبت نظر