بهروزرسانی
بهروزرسانی تنظیمات DNS چرا طول میکشد؟
بهروزرسانی تنظیمات DNS چرا طول میکشد؟
بهروزرسانی تنظیمات DNS چرا طول میکشد؟
بهروزرسانی و اعمال هرگونه تغییرات در تنظیمات DNS نیاز به زمان مناسبی دارد تا همه بخشهای وبسایتها بهخوبی بارگذاری شده و آماده استفاده باشند. گذشتن از این بازه زمانی میتواند تا حدی آزاردهنده باشد. بهویژه مواقعی که نیاز فوری به دسترسی به یک وبسایت جدید و یا بهروز شده داشته باشید، این بازه زمانی بهشدت اذیتکننده خواهد بود. در بخشهای بعدی با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری درباره بهروزرسانی تنظیمات DNS و نحوه ست شدن آن ارائه دهیم.
ست شدن DNS
در اولین قدم باید ست شدن DNS را توضیح دهیم تا شما بتوانید با آگاهی بیشتری در این زمینه اقدام کنید. در سادهترین تعریف، DNS ها به IP سرورهای میزبان هاست متصل هستند. با خرید یک هاست، برای دامنه مورد نظر شما در سرور میزبان، یک دسترسی با نام مشخصی ایجاد میشود تا از این طریق بتوانید به آن دسترسی داشته باشید. با ست شدن DNS بر روی دامنه، به عبارتی دامنه به هاست متصل شده و شما میتوانید به اکانت خود دسترسی پیدا کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش تغییر دامنه سایت بدون افت سئو سایت
چطور DNS را تغییر دهیم؟
کسب اطلاعات درباره تغییر dns هم اهمیت بالایی دارد که در این بخش توضیحات لازم در این زمینه را در اختیار شما قرار میدهیم. توجه داشته باشید که فرایند قابل اجرا برای این کار در سیستمعاملهای مختلف با یکدیگر متفاوت خواهند بود. در این بخش، نحوه تغییر دادن تنظیمات در یک نمونه از این سیستمعاملها را معرفی میکنیم تا شما بتوانید این کار را با آگاهی بیشتری انجام دهید.
ویندوز
اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید، باید در اولین مرحله وارد تنظیمات ویندوز شوید. سپس از طریق گزینه Network & Internet اتصال شبکه مورد نظر خود را انتخاب کنید. در قدم بعدی باید گزینه IP Settings را از بین موارد در دسترس پیدا کرده و بر روی Edit کلیک کنید. بر روی گزینه Manual بزنید تا امکان تغییر DNS خود را داشته باشید. برای اینکه بتوانید این کار را راحتتر انجام دهید، امکان استفاده از نرمافزارهایی مانند DNS Jumper را هم خواهید داشت تا فقط با چند کلیک ساده بتوانید تغییرات لازم را اعمال کنید.
مک
در صورتی که از مک استفاده میکنید، روند تغییر DNS برای شما متفاوت خواهد بود. در ابتدا باید از طریق مسیر Apple > System Preferences > Network به تنظیمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشید. چنانچه این صفحه قفل باشد، میتوانید بر روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا تغییر ایجاد شود. در صورتی که سیستم از شما رمز عبور خواست، عبارت صحیح را وارد کنید. در قدم بعدی باید به انتخاب کانکشنی بپردازید که میخواهید Google Public DNS را بر روی آن تنظیم نمایید. سپس گزینه DNS را انتخاب کرده و بر روی + کلیک کنید تا همه آدرسهای لیست شده اضافه و یا جایگزین شوند. در قدم بعدی باید بر روی گزینه OK یا apply کلیک کنید.
اندروید
در این بخش قصد داریم تا روند بررسی تغییر dns برای اندروید 9 و بالاتر را شرح دهیم. در اولین قدم باید از طریق مسیر Settings” → “Network & Internet” → “Advanced” → “Private DNS به تنظیمات مورد نیاز دسترسی داشته باشید. سپس از میان گزینههای در دسترس، Private DNS provider hostname را انتخاب کنید. در قدم بعدی باید نام میزبان ارائهدهنده dns را dns.google وارد کنید. تنظیمات واردشده را ذخیرهسازی کرده تا اعمال شوند.
بیشتر بخوانید: انتخاب بهترین هاست
از کجا بفهمیم DNS ست شده است؟
یکی از مهمترین سوالاتی که در این زمینه برای کاربران پیش میآید، این است که چطور متوجه ست شدن DNS شویم. این موضوع اهمیت بسیار بالایی داشته و نباید نسبت به آن بیتوجه باشید. در برخی از مواقع ممکن است تنظیمات مربوط به ست شدن DNS را بهصورت کامل انجام دهید، اما هیچ اطلاعات دقیقی از نتیجه اقدامات انجامشده نداشته باشید. برای کسب اطلاعات در این زمینه بهعنوان اولین قدم باید وارد سایت www.intodns.com شده و در کادر مخصوص، اسم دامنه سایت مورد نظر خود را وارد کنید. سپس بر روی گزینه Report کلیک کرده تا اطلاعات مورد نیاز در اختیار شما قرار بگیرند.
بعد از این کار یک جدول حاوی اطلاعات مهم و کاربردی به شما نمایش داده میشود. در ردیف NS records from your nameservers شما میتوانید مواردی را که بهصورت پیشفرض برای اتصال دامنه به هاست استفاده شدهاند، مشاهده کرده و اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید. در صورتی که هیچگونه مشکلی نداشته باشد، قسمت status را به شکل یک تیک سبز خواهید دید.
سخن پایانی
ست شدن DNS یکی از فرایندهای مهم در اتصال دامنه به هاست و دسترسی به وبسایت است. زمان مورد نیاز برای انجام این فرایند به تنظیمات سرور، ارائهدهنده هاست و کش اینترنت کابران بستگی دارد و ممکن است تا 48 ساعت طول بکشد. با استفاده از مواردی که در این مقاله گفته شد، میتوانید آپدیت DNS را به درستی انجام داده و در زمانی کوتاه، از عملکرد وبسایت خود لذت ببرید.
- 6
- 0
نظرات کاربران (0)